Τετάρτη, Αυγούστου 29, 2012

Online browser games μέρος 1ο - Tribal wars review

Όλοι λίγο πολύ έχουμε ασχοληθεί κάποια στιγμή με κάποιο από τα λεγόμενα online browser games. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον όρο, πρόκειται για παιχνίδια που δεν χρειάζονται εγκατάσταση για να τρέξουν αλλά φορτώνουν μέσα σε οποιονδήποτε browser. Συνήθως προκειται για παιχνίδια που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από άποψη hardware χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γίνονται συμβιβασμοί όσον αφορά τον οπτικό τομέα. Η πιο διαδεδομένη κατηγορία είναι τα παιχνίδια στρατηγικής και χωρίζοντας αυτό το άρθρο σε περισσότερα μέρη, θα σας παρουσιάσουμε κάποια απο τα καλύτερα παιχνίδια της κατηγορίας με τα οποία αξίζει να ασχοληθεί κανείς.


Φυλετικές μάχες-Tribal wars:

fylletikes maxes
Πρόκειται για ένα online browser strategy game με μία από τις μεγαλύτερες κοινότητες χρηστών. Χρονικά το παιχνίδι τοποθετείται στις αρχές του μεσαίωνα και αναλαμβάνετε την διοίκηση ενός μικρού χωριού. Σκοπός σας είναι η ανάπτυξη
του χωριού και η εκπαίδευση στρατιωτικών μονάδων ώστε να μπορέσετε να αποκρούσετε τις επιθέσεις άλλων χρηστών αλλά και να μπορέσετε και εσείς με τη σειρά σας να επιτεθείτε εναντίον άλλων παιχτών ώστε να κατακτήσετε νέα χωριά που θα σας επιτρέψουν την διαρκή ανάπτυξή σας. Στα πρώτα στάδια του παιχνιδιού δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν επιδρομές άλλων παιχτών, αφού ισχύει προστασία για τους νέους παίχτες για λίγες ημέρες. Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του παιχνιδιού είναι η δυνατότητα που δίνεται στους παίχτες να δημιουργούν και να συμμετέχουν σε συμμαχίες ώστε να μπορούν να οργανωθούν καλύτερα απέναντι στις επιθέσεις των άλλων παιχτών πράγμα που δυναμώνει τον κοινωνικό χαρακτήρα του παιχνιδιού. Σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι παίζει ο παλατίνος ήρωας που μπορεί να εκπαιδεύσει κάθε παίχτης και ο οποίος πέραν του ότι είναι πιο δυνατός σαν μονάδα από τα άλλα στρατεύματα του παιχνιδιού, δίνει αμυντικό ή επιθετικό πλεονέκτημα στις υπόλοιπες μονάδες. Επίσεις σας δίνει την δυνατότητα να βρείτε και να εξοπλιστείτε με ειδικά αντικείμενα τα οποία δίνουν διάφορα πλεονεκτήματα και είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στην προσπάθειά σας να αναπτυχθείτε περεταίρω σε βάρος των αντίπαλων παιχτών. Συνολικά το παιχνίδι αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις του είδους. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: